AVÍS LEGAL

AVÍCOLA MARIA, S.A., és una societat inscrita al Registre Mercantil de Girona, Tom 422, Foli 221, Full nº GI-8272, amb CIF A17041948. Aquesta societat és propietària del nom de domini avicolamaria.com

Adreça:
Ctra. de Palafrugell a Regencós, Km. 1
17255 – Begur (Girona)
Telèfon: 972. 30. 43. 00
Fax: 972. 61. 09. 66
e-mail: info@avicolamaria.com

CONDICIONS GENERALS D'ÚS
L'usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d'acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.

La utilització d'aquesta pàgina web suposa l'acceptació d'aquest avís legal.

Les pàgines web d'aquest lloc web poden ser visitades lliurament pels usuaris.

AVÍCOLA MARIA, S.A. es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d'aquest avís legal així com el dret d'alterar la forma d'accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

AVÍCOLA MARIA, S.A. manté aquesta pàgina web amb l'objectiu de facilitar l'accés a una informació d'interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col·laboració dels usuaris de la nostra pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l'adreça info@avicolamaria.com.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
© 2011, AVÍCOLA MARIA, S.A., avicolamaria.com. Tots els drets reservats.

Aquesta pagina web i els continguts inclosos: articles, texts, imatges, logotips, marques, altres elements de la imatge corporativa, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat d'AVÍCOLA MARIA, S.A. o de tercers que han autoritzat el seu ús a AVÍCOLA MARIA, S.A., quedant expressament prohibida la seva explotació sense l'autorització expressa d'AVÍCOLA MARIA, S.A., que haurà de ser sol·licitada i concedida per escrit.

L'accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l'adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.

AVÍCOLA MARIA, S.A. es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d'aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT
AVÍCOLA MARIA, S.A. es reserva el dret a interrompre l'accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

AVÍCOLA MARIA, S.A. no serà responsable en cas de que s'hagi d'interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s'escapen del control d'AVÍCOLA MARIA, S.A. i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l'usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l'exactitud i l'actualització. En conseqüència, AVÍCOLA MARIA, S.A. no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l'exactitud dels quals no es pot responsabilitzar AVÍCOLA MARIA, S.A. La incorporació d'un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l'utilitzin; la decisió d'utilitzar-lo és responsabilitat d'aquests últims.

AVÍCOLA MARIA, S.A. no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l'ús d'aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l'absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l'usuari.

AVÍCOLA MARIA, S.A. no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d'aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS
Les condicions d'aquest lloc web i les relacions entre l'usuari i AVÍCOLA MARIA, S.A. es regiran per la legislació espanyola.

Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l'usuari i AVÍCOLA MARIA, S.A. ambdues parts es sotmeten als Jutges i Tribunals de La Bisbal d'Empordà (Girona), Espanya.